Ilouutisia: legendaarinen levykauppa Digelius jatkaakin toimintaansa – ”Olemme innostuneita ja mielissämme”

Toiminta jatkuu tosin uudessa osoitteessa.
31.3.2023 12:29

Helsingin Sanomat uutisoi maaliskuun alussa legendaarisen, vuonna 1971 perustetun Digelius-levykaupan lopettavan toimintansa. Murheellinen tarina on kuitenkin saanut erittäin iloisen käänteen: helsinkiläinen We Jazz on ostanut osan Digeliuksen jäljelle jäävästä levyvarannosta sekä Digelius-brändiin liittyvän liiketoimintaoikeuden ja jatkaa levykaupan toimintaa uudessa osoitteessa.

”Olemme innostuneita ja mielissämme, että nimenomaan samanhenkinen We Jazz jatkaa Digeliuksen perinteitä, ja puolen vuosisadan kulttuurityömme musiikin ja äänilevyjen parissa saa jatkoa. Digelius Music ja We Jazz ovat jo vuosien ajan tehneet tiivistä yhteistyötä ja oli selkeää, että Digelius Musicin kauppatoiminnat yhdistettynä We Jazzin vahvaan osaamiseen sekä kotimaisen että ulkomaisen musiikin parissa antavat entistä paremmat edellytykset toimia alalla”, toteavat Digelius Musicin kauppias Petri Rannikko ja hallituksen puheenjohtaja Martti Veijo.

Uusi Digelius Music avaa ovensa keskiviikkona 5. huhtikuuta osoitteessa Hämeentie 48. Samalla We Jazz siirtää aiemmin Vallilassa toimineen oman levykauppatoimintansa saman katon alle. Hyvä!

Lisää luettavaa