Indie-Iltamat tulee taas loppuvuodesta, esiintyjälistalla Teksti-TV 666, Lähiöbotox, Sweatmaster, Xysma…

8.5.2023 12:00

Marraskuu voi olla kova kuukausi kaikille valosta, auringosta ja ylipäätään iloisista asioista nauttiville. Kolkkoa ajanjaksoa piristää kuitenkin vuodesta 1994 alkaen juhlittu Indie-Iltamat, joka marssittaa yleisön eteen kovan luokan bändejä riemumieltä tuomaan. Tänä vuonna kattaukseen kuuluu yhtä lailla räppimetallia, punkräimettä kuin modernia suomirockiakin.

Tarkemmin ottaen tapahtuman tähtiä ovat perjantaina 17.11. Teksti-TV 666, Lähiöbotox, Tryer ja Tamara Luonto. Lauantaina 18.11. soittovuorossa ovat Sweatmaster, Xysma, Mansion, Kristiina ja Kuolemankello.

”Hyvä ja monipuolinen ohjelmakattaus syntyi tälläkin kertaa yllättävän kivuttomasti. On todella mahtavaa saada mukaan ihan ensimmäisissä Indie-Iltamissa vuonna 1994 esiintynyt Xysma ja vasta yhdennentoista Iltamat-keikkansa heittävä Sweatmaster”, kertoo Indie-Iltamien taiteellinen johtaja Kimmo Nurminen tiedotteessa.

Indie-Iltamat järjestetään Turun Utopiassa. Festivaalin ennakkoliput tulevat myyntiin 10.5. Utopian verkkosivuilla. Yhden päivän lippu maksaa 29 euroa, kaksi päivää voi juhlia 49 eurolla.

Lisää luettavaa