Iommilla ja Gillanilla projekti, Tarotilla uusi video

16.4.2010 19:43

Black Sabbathin Tony Iommilla ja Deep Purplen Ian Gillanilla on uusi yhtye nimeltään Who Cares. Kyseessä ei ole mikään "normaalisti levyttävä ja kiertävä" bändi vaan kaksikko aikoo tehdä Who Caresin nimissä hyväntekeväisyysprojekteja.

Black Sabbathin Tony Iommilla ja Deep Purplen Ian Gillanilla on uusi yhtye nimeltään Who Cares. Kyseessä ei ole mikään "normaalisti levyttävä ja kiertävä" bändi vaan kaksikko aikoo tehdä Who Caresin nimissä hyväntekeväisyysprojekteja. Kaksikko on aikaisemmin työstänyt musiikkia muun muassa armenialaisen musiikkikoulun perustamiseksi.

– Vierailin äskettäin Tonyn luona ja teimme muutaman ihan kohtalaisen biisin. Saatamme kasata ympärillemme myös liveyhtyeen ja heittää jonkun keikankin, mutta suunnitelmat ovat vielä alkutekijöissään, Gillan sanoo.

Kaksikko on jo saanut Armenian pääministeriltä Orders Of Honor -kunniamerkit Armenia Grateful To Rock -ohjelman käynnistämisen vuoksi. Videomateriaalia nähtävillä täällä.

Tarot on puolestaan julkaissut Egyptin Kairossa kuvatin I Walk Forever -promovideon. Sen voi katsoa täällä.

Kuopiolaisyhtye jatkaa myös Gravity Of Light -albumin promokiertuetta Suomessa. Kaksi viimeistä keikkaa soivat Joensuussa 16.4. ja Jyväskylässä 17.4.

Lisää luettavaa