Iron Maiden- ja The Winery Dogs -kitaristien duoprojekti riskejä ottamassa – Smith/Kotzen julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa

Kappale löytyy kaksikon tulevalta albumilta.

Kitaristit Adrian Smith (Iron Maiden) ja Richie Kotzen (The Winery Dogs, Mr. Big, Poison) ovat yhdistäneet voimansa uuden Smith/Kotzen-projektin merkeissä. Kaksikon taannoin julkaisemalle Taking My Chances -singlelle on nyt julkaistu myös musiikkivideo, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

Kappale löytyy myös 26. maaliskuuta ilmestyvältä Smith/Kotzen-pitkäsoitolta. Duon debyyttialbumi käsittää kaikkiaan yhdeksän kappaleen verran blues- ja r&b-vaikutteista hard rockia. Molemmat kitaristit myös laulavat albumilla.

”Löysimme yhteisen maaperän klassisesta ja bluespohjaisesta rockista, siitä mentaliteetista me molemmat ammennamme. Olemme säveltäneet ja äänitelleet yhdessä paljon viimeisen vuoden aikana ja olen todella mielissäni lopputuloksesta”, kommentoi Kotzen.

”Mielestäni Richie ja minä täydennämme toisiamme todella hyvin. Hän on virtuoosi, mutta hänellä on myös todella mahtava melodiantaju. Koko homma tuntui hyvin luonnolliselta”, komppaa Smith.