Iron Maiden -keikan lämmittelybändit julki – mukana Steve Harrisin pojan yhtye The Raven Age

26.2.2016 09:59

Iron Maidenin Hämeenlinnan-keikan lämmittelijäbändit julkistettiin juuri. Kantolan tapahtumapuistoon saapuvat 29. kesäkuuta myös Maiden-johtaja Steve Harrisin George-pojan The Raven Age -yhtye sekä Ruotsin sotametallipataljoona Sabaton.

Harrisilla näyttää olevan isällinen tapa päästää musikaalinen jälkikasvunsa parrasvaloihin Maidenin keikoilla. Aiemmin A Matter of Life and Death -kiertueella (2006–2007) Maiden teki keikkoja Harrisin vanhimman tyttären Lauren Harrisin orkesterin kanssa. Raven Age on julkaissut yhden ep:n, ja yhtye on esiintynyt aiemmin muun muassa Gojiran ja Mastodonin kanssa.

Sabaton ei varmaan hirveästi esittelyjä kaipaa. Ruotsalaisbändi julkaisee ensi viikon perjantaina live-dvd:n Heroes on Tour, joka sisältää kokopitkät konserttitaltioinnit Wackenista sekä yhtyeen kotikaupungissa Falunissa järjestetystä Sabaton Open Airista vuodelta 2015.

Liput Hämeenlinnan-keikalle ovat alkaen 82,50 euroa, ja ennakkomyynnin hoitaa Ticketmaster. Tapahtuman nettisivut on avattu osoitteessa www.ironmaidenfinland.fi ja lisää tietoa tapahtumapaikasta löytyy www.kantolaan.fi.

Lisää luettavaa