Iron Maiden -rumpali Nicko McBrain päivittää tilannettaan ohimenevän aivoverenkiertohäiriön jäljiltä

22.10.2023 14:04

Iron Maiden -rumpali Nicko McBrain kertoi elokuussa saaneensa alkuvuodesta ohimenevän aivoverenkiertohäiriön. Mies kuntoutui kaikeksi onneksi tarpeeksi lähteäkseen tien päälle The Future Past -kiertueen merkeissä.

SiriusXM:n Trunk Nation Power Trip Special -ohjelmassa McBrain kertoo, miten keikkailu on tähän mennessä sujunut. Haastattelun litteroinnista vastaa Blabbermouth.

”Se on mennyt mahtavasti. Se alkoi osaltani vähän haparoiden, mutta ajan kuluessa ja keikkojen myötä olen saanut lisää voimaa ja hommat ovat rokanneet mallikkaasti”, rumpali kertoo. ”Pari viime kuukautta ovat olleet fantastisia.”

71-vuotias McBrain kertoo myös, kuinka aivoverenkiertohäiriö on vaikuttanut soittamiseen.

”Minulla kulkee nyt hyvin”, McBrain sanoo. ”Olen edelleen — sanoisin olevani 85-90 prosenttisessa kunnossa, mutta sorminäppäryyteni ei ole vauhdin puolesta ennallaan. Sormeni ovat voimistumassa viimeisenä. Minun täytyi muuttaa joitain rumpufillejä. Joitain sellaisia fillejä, joista minut tunnetaan, ja minun täytyi improvisoida treeneissä että kykenin ylipäätään soittamaan ne biisit. Nyt pystyn itse asiassa soittamaan enemmän. En kuitenkaan pysty tekemään sitä livenä. Minun täytyy odottaa että alamme taas treenaamaan. Olen kuitenkin ehdottomasti saamassa voimiani takaisin. Olen saanut paljon tukea [Iron Maidenin manageri] Rodilta [Smallwood], bändiltä, ja kaikilta faneilta. He ovat osoittaneet minulle niin paljon rakkautta, se on hämmästyttävää.”

Lisää luettavaa