Isaac Hayes menehtyi 65-vuotiaana

10.8.2008 22:39

Amerikkalainen funk- ja soullegenda Isaac Hayes on kuollut. Mies menehtyi kotonaan Memphisissä sunnuntaina 10.8. Asiasta kertoi hänen entinen managerinsa Onzie Horne. Tajuttoman Hayesin löysi hänen vaimonsa ja taiteilija todettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Amerikkalainen funk- ja soullegenda Isaac Hayes on kuollut. Mies menehtyi kotonaan Memphisissä sunnuntaina 10.8. Asiasta kertoi hänen entinen managerinsa Onzie Horne. Tajuttoman Hayesin löysi hänen vaimonsa ja taiteilija todettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa. Kuolinsyyksi epäillään sairaskohtausta, sillä Hayesia oli hoidettu sydäninfarktin vuoksi vuonna 2006.

Vuonna 1942 Tennesseessä syntynyt Hayes aloitti uransa paikallisessa kirkkokuorossa ja hänen oma levytysuransa käynnistyi jo 1960-luvun lopulla. Hayes nappasi vuosien mittaan muun muassa elokuvasävelmän Oscarin sekä kolme arvostettua Grammy-palkintoa. Lisäksi Hayes lainasi äänensä South Parkin Chefille ja hänet on myös ikuistettu Rock And Roll Hall Of Fameen.

www.isaachayes.com

  

 

Lisää luettavaa