Ismo Alanko mukana Laineen Kasperin uutuussinkulla

22.5.2015 12:57

Hip hop -artisti ja tuottaja Laineen Kasperi julkaisee 29. toukokuuta uuden levyn Laineen Kasperi & Palava Kaupunki. Levy-yhtiö Fullsteamin SoundCloud-sivulla voi käydä kuuntelemassa näytteitä albumilta.

Uutuussinglellä Suomi kräppii vierailee muuan Ismo Alanko.

– Levy kertoo sekavasta nyky-Suomesta tällaisen oman elämänsä supersankarin silmin. Tavoitteenamme oli tehdä mahdollisimman hyvä levy, ennen kuin maailma ehtii loppua tai jotain vastaavaa epämiellyttävää tapahtuu. Tämä otti lähes kolme vuotta, Kasperi Laine valottaa albumin taustoja.

– Levyn tekoon on käytetty kolminkertainen aika verrattuna aiempiin julkaisuihin, ja tällä kertaa kaikki biisit ovat oikeilla soittajilla eli Palava Kaupunki -yhtyeen kanssa toteutetut. Rytmit ynnä muut ovat siis eläviä.

Laineen Kasperi on aiemmin esiintynyt useiden kotimaisten hip hop -artistien, kuten esimerkiksi Asan ja DJ Polarsoulin levyillä. Hän oli myös mukana tuottamassa Julma Henrin Al-Qaida Finland -albumia.

Laineen Kasperi & Palava Kaupunki -levyllä vierailevat Ismo Alangon lisäksi Aztra, Raipati, Ismo Alanko, Laura Burn ja Erno Haukkala.

Katso Suomi kräppiä -biisin musavideo alla.

Lisää luettavaa