James Hetfieldin innostumaan saanut superbändi Category 7 julkaisi uuden singlen videoineen

Mousetrap-kappaleeseen on haettu inspiraatiota Kolmesta muskettisoturista.
3.7.2024 10:32

Kokeneiden heavy metal -konkarien John Bushin (Armored Saint, ex-Anthrax), Mike Orlandon (Adrenaline Mob), Phil Demmelin (Kerry King. ex-Machine Head, ex-Vio-Lence), Jack Gibsonin (Exodus) sekä Jason Bittnerin (Shadows Fall, Overkill) muodostama superbändi Category 7 on julkaissut uuden singlen 26. heinäkuuta ilmestyvältä esikoispitkäsoitoltaan. Mousetrap-kappaleen, jonka sanoituksiin Bush kertoo ammentaneensa inspiraatiota Kolme muskettisoturia -teoksesta, kylkeen on tehty myös musiikkivideo ja sen voit katsoa tuosta ylempää.

Vasta kolme singlejulkaisua tehnyt yhtye on ehtinyt saada jo varsin nimekkäitäkin faneja. Yhdeksi tunnustautuu muun muassa Metallican James Hetfield, joka kertoi taannoin The Metallica Report -podcastissa törmänneensä sattumalta yhtyeen biisiin Sirius XM -radiota kuunnellessaan.

”Uusin bändi, mikä radiota kuunnellessa pääsi yllättämään ja toi hymyn huulille, on Category 7. Kuuntelin sitä ja tuumin: ’Tuo on loistava ääni. Se kuulostaa todella tutulta’. Sehän oli helkkari vieköön John Bush – laulaja, jota emme koskaan saaneet”, Hetfield naureskelee viitaten siihen, miten Bushia kysyttiin Metallican solistiksi bändin varhaisaikoina.

”Kuulin biisin radiosta ja siinä se. Se oli todella hyvä biisi. Ja olen iloinen, että John on päässyt tekemään omaa juttuaan. Hän oli niin sidoksissa Armored Saintiin ja sitten Anthraxiin. Se on jännittävää.”

Lisää luettavaa