Jarvis Cockerilta toinen soolo, The Mars Voltan Lopez kiertueella

10.3.2009 12:50

Pulp-orkesterin keulakuva Jarvis Cocker julkaisee toisen sooloalbuminsa. Steve Albinin tuottama Further Complications ilmestyy toukokuun puolivälissä. Levyltä löytyvät muun muassa biisit I Told You Twice (Leftovers), Hold Still ja Fuckingsong.

Pulp-orkesterin keulakuva Jarvis Cocker julkaisee toisen sooloalbuminsa. Steve Albinin tuottama Further Complications ilmestyy toukokuun puolivälissä. Levyltä löytyvät muun muassa biisit I Told You Twice (Leftovers), Hold Still ja Fuckingsong. Cocker promotoi pitkäsoittoa Euroopan-keikoilla touko- ja kesäkuussa.

The Mars Voltan Omar Rodriguez Lopez puolestaan aloitti Euroopan-kiertueen Groningenista 9. maaliskuuta. Muusikko vierailee rundin aikana myös esimerkiksi Berliinissä, Ateenassa, Amsterdamissa, Pariisissa ja Brysselissä.

Lopez onkin ollut tuotteliaalla päällä viime aikoina, sillä mieheltä on ilmestynyt useita sooloalbumeita. Lopez on myös tehnyt tuottajan töitä ja näytellyt tulevassa The Sentimental Engine Slayer -leffassa. Lisäksi hän on kirjoittanut Hans Zimmerin kanssa musiikkia elokuvaan The Burning Plan.

Lisää luettavaa