”Jätkät potkivat minut ulos bussista” – Santa Cruz natisee liitoksistaan kesken Amerikan-kiertueen

Viivi Huuska

Yhtye on perunut jäljellä olevat kiertueen keikat.

Parhaillaan Amerikkaa Fozzy-yhtyeen kanssa kiertävä kotimainen rocksensaatio, hurjaa nousukiitoa urallaan edennyt Santa Cruz on viimeisimpien sosiaalisessa mediassa tehtyjen päivitysten mukaan vakavissa ongelmissa.

Yhtye ilmoitti Facebook-sivuillaan peruvansa loput kiertueen jäljellä olevista keikoista, joihin lukeutuu Fozzyn lämmittelykeikkojen lisäksi myös muutamia välipäiville sovittuja pääesiintyjäkeikkoja. Sen tarkempaa syytä kiertueen peruuntumiseen ei kerrota, mutta laulaja-kitaristi Archie kertoo puolestaan Instagram-päivityksessään, että yhtyeen rivit ovat rakoilemassa.

”Jätkät potkivat minut ulos bussista keskelle katua kuin minkäkin hylkiön ja kertoivat minulle, etteivät he ole enää Santa Cruzissa. Olisin niin mielelläni tehnyt kiertueen loppuun, mutta minkäs teet. Olen kuitenkin tietääkseni elossa ja voin hyvin, joten ei huolta”, Archie kirjoittaa julkaisemansa kuvan saatteeksi.

Kitaristi Johnny vahvistaa omassa Instagram-päivityksessään, että hän ja yhtyeen muut jäsenet Middy ja Taz ovat eronneet yhtyeestä. Johnnyn mukaan he yrittivät kaikkensa saadakseen kiertueen tehtyä, mutta kohtasivat ylitsepääsemättömiä ongelmia.

”En voi enää olla mukana tilanteessa, jossa joudun jatkuvasti pelkäämään, tekeekö joku peruuttamatonta vahinkoa itselleen tai jollekin toiselle. Siksi olen päättänyt lähteä. En koskaan kuvitellut joutuvani tähän tilanteeseen, mutta minulla ei ole enää vaihtoehtoja”, Johnny kirjoittaa.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja virallisia tiedotteita yhtyeen tulevaisuudesta.

https://www.facebook.com/santacruzband/posts/10159985514900251

https://www.instagram.com/p/BgevkWCjl9p/