Jättiareenoilta rytinällä pikkuklubeille – entinen AC/DC-rumpali esiintyy nykyään vähän erilaisissa mestoissa kuin aikaisemmin

Phil Rudd kohosi yksin tein yhdeksi rockin pahamaineisimmista ikämiehistä, kun miehelle lyötiin vuonna 2014 syytteet metamfetamiinin hallussapidosta ja tappouhkauksesta. Episodia käsiteltiin musiikkimediassa pitkään ja hartaasti, ja tapaus johti myös pikaisesti Ruddin erottamiseen AC/DC:stä. Rudd on vakuuttanut parantaneensa nyttemmin tapansa.

Rumpali on tasaisin väliajoin vihjaillut myös julkisesti, ettei panisi ollenkaan pahakseen, jos Angus Young harkitsisi vielä uudelleen hänen asemaansa. Vastakaikua toiveille ei ole löytynyt, ja tällä hetkellä Rudd on mukana musiikkikuvioissa lähinnä soolobändinsä kautta.

17. huhtikuuta Rudd yhtyeineen esiintyi Belgian Namurissa, ja konsertista julkaistiin nyt ok-tasoista videokuvaa YouTubessa. Katso siis alta, millaisissa tunnelmissa entisen AC/DC-rocktähden karavaani nykyään kulkee. Suomessa Rudd esiintyi 14. huhtikuuta Vaasassa. Videot nosti esille ensin Blabbermouth.