Jo on törkeää: varkaat iskivät musiikkikouluun ja veivät kitaralegenda Randy Rhoadsin soittokamat

AOP

Ozzy Osbournen kitaristina tunnetun Randy Rhoadsin Quiet Riot -aikaiset soittokamat ovat joutuneet varkaiden kynsiin. Arvokas omaisuus vietiin Randyn äidin Delores Rhoadsin perustamasta kalifornialaisesta Musonia School Of Musicista. Murtovarkaudesta tiedottaa Randyn sisko Kathy Rhoads-D’Argenzio.

”Sydämeni on särkynyt”, Kathy kirjoittaa sosiaalisessa mediassa. ”Joku murtautui rakkaaseen Musoniaamme… ja varasti historiaa. Vahinkoja arvioidaan ja tilannetta tutkitaan. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, mitä kaikkea vietiin. Minulla ei ole sanoja. Olen vain hyvin surullinen.”

The Randy Rhoads Society -Facebook-sivun ylläpitäjä kertoo tapauksesta lisätietoja.

”Olen saanut tietooni, että joku murtautui Musoniaan ja varasti Delores Rhoadsin instrumentteja sekä Randy Rhoadsin Quiet Riot -aikakauden kamoja! On uskomatonta, että joku tekisi näin Rhoadsin perheelle, joka on aina fanien tukena ja jonka jäsenet ovat ystävällisiä sekä helposti lähestyttäviä. Aivan tajutonta! Kathy Rhoads pyysi minua levittämään sanaa, erityisesti Los Angelesiin. Toivomme, että joku saattaisi kuulla jotakin, tai auttaa meitä muutoin saamaan tavarat takaisin Kathy Rhoadsille ja perheelle.”

Pohjois-Hollywoodissa sijaitseva Musonia School Of Music perustettiin vuonna 1948, ja sen tarkoituksena oli tarjota paikallisille nuorille ja aikuisille musiikkiopetusta edullisin hinnoin. Randy Rhoads itse opiskeli kitaransoittoa kyseisessä opinahjossa. Randyn kuoleman jälkeen se on toiminut samalla myös miehen muistoa ylläpitävänä museona.

Very sad turn of events! I just got a call from Kathy Rhoads and she is extremely upset at what's happened to the Rhoads…

Posted by The Randy Rhoads Society on Friday, November 29, 2019