Johanna Kustannus repäisee: Pyhimys tuotantopäälliköksi

20.9.2013 13:12

Hiphop-artisti Mikko ”Pyhimys” Kuoppala ottaa ohjakset käsiinsä maineikkaassa Johanna Kustannus -levy-yhtiössä. Soolouransa lisäksi hänet tunnetaan yhtyeistä Teflon Brothers ja Ruger Hauer.

Johannan tuotantopäällikkönä aikaisemmin toiminut Riku Mattila jatkaa Universal Musicin taiteellisena johtajana. Universal on omistanut Johanna Kustannuksen vuodesta 2010 lähtien.

– Mikko tulee kehittämään omaa artistirosteriaan täysin itsenäisesti. Visiomme mukaan Johanna Kustannus jatkaa perinteikästä työtä innovatiivisia, rohkeita ja lahjakkaita artisteja tajuavana ja löytävänä levymerkkinä, Mattila sanoo.

Uusi tuotantopäällikkö aikoo säilyttää Johannan vahvan hengen ja perinteet, pysytellen samalla kiinni tässä ajassa. Eräänä keskeisenä asi

– Vaikka oma taustani on rapin piirissä niin tavoitteeni ei ole muuttaa Johannaa urbaanin musiikin labeliksi, vaikka aiommekin pysyä kiinni tässä ajassa ja uusissa innovaatioissa, Kuoppala kertoo.

Johannan artisteja ovat muun muassa Kotiteollisuus, Pikku Kukka, Iisa, Absoluuttinen Nollapiste ja Timo Rautiainen & Neljäs sektori.


Lisää luettavaa