John Smith Rock Festival julkisti viimeisetkin esiintyjätietonsa: Danko Jones, Freedom Call, Beast in Black…

10.2.2023 14:56

Metallipuolen festivaaliuutisia olisi tarjolla näin viikonlopun iloksi. John Smith Rock Festival tiedottaa saaneensa ohjelmansa valmiiksi, ja mukaan on saatu vielä monenmoisia nimiä sekä Suomesta että ulkomailta. Festivaali juhlitaan Laukaan Peurungassa 20.–22. heinäkuuta.

Viimeiset ulkomaiset kiinnitykset ovat Kanadan rockhirmu Danko Jones ja Saksan power metal -työjuhta Freedom Call. Kotimaan kamaralta mukaan on saatu Beast in Black, Swallow the Sun, Bloodred Hourglass, Fear of Domination, Kaunis Kuolematon ja Suotana.

“Kuten toivottavasti elämä ja kaikki sen sisältämät hyvät laulut päättyvät duuriin, niin päättyvät myös meidän julkistuksemme. Viimeiset soinnut soikoot siis iloisina, tritonuksen kaiulla, tosin… Ruudun tällä puolen ollaan todella tyytyväisiä tämänvuotiseen kattaukseen. Saimme ansiomme mukaan, isän kädestä, joten siis kaikki se, minkä halusimme teidän kokevan, te koette. Metallisektori edustettuna jälleen kerran hyvällä laajuudella, ja mikä tärkeintä, väittäisimme nipun olevan ennen kaikkea tunnistettavasti täysin meidän näköisemme! Uskomme tuotteen laatua kohtaan on siis vankka ja horjumaton”, festivaaliorganisaatio runoilee tiedotteessa.

John Smith Rock Festivalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Cradle of Filth, Amorphis, D-A-D, Soilwork, Perturbator, The Halo Effect ja Rotting Christ. Tapahtuman perusliput kustantavat sellaiset 85–159 euroa. Ennakkomyyntiä harjoitetaan esimerkiksi festivaalin kotisivuilla.

Lisää luettavaa