John Smith Rock Frozen tiedottaa: ohjelmistoon viime hetken muutoksia, aikataulut julki

D-A-D ja Equilibrium ovat estyneet tulemasta, Omnium Gatherum paikkaa tilannetta.
2.12.2021 16:39

John Smith Rock Frozen järjestetään tulevana viikonloppuna eli 3.-4. joulukuuta Jyväskylän Paviljongissa. Nyt järjestäjät tiedottavat ohjelmiston viime hetken muutoksista sekä muista käytännön asioista.

D-A-D ja Equilibrium ovat peruneet tulonsa syystä, jota järjestäjät eivät sen enempää avaa kuin toteamalla, että ”syyt ovat pätevät”. Kahta korvaavaa esiintyjää ei näin nopealla aikataululla saatu, mutta yksi sentään kuitenkin: Omnium Gatherum saapuu paikkaamaan peruuntuneen kaksikon jättämää aukkoa ja esiintyy tapahtumassa lauantaina 4.12.

Lisäksi järjestäjät tiedottavat, että koronapassi on käytössä koko tapahtuman ajan. Tulijan on siis esitettävä ovella lipun lisäksi koronapassi sekä henkilöllisyystodistus. Järjestäjät varoittavat, että sisääntulo vie näin hieman tavallista enemmän aikaa, mikä kannattaa huomioida tapahtumaan saapuessa. Koronapassin saa ladattua Omakannasta ja sen QR-koodi luetaan ovella digitaalisesti puhelimen/muun laitteen ruudulta tai paperisesta tulosteesta. Passin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveys- tai muita tietoja. Lisätietoa aiheesta löydät tästä.

Sisäänpääsyn vauhdittamiseksi järjestäjät suosittelevat vaihtamaan liput rannekkeiksi ennakkoon Jyväskylän keskustassa Ravintola Mutkassa. Ainoastaan peruslippuja voi vaihtaa ennakkoon. Ennakkovaihtoa suoritetaan tänään torstaina (2.12.) kello 23 asti ja huomenna perjantaina kello 16-02.

Alapuolelta voit tarkistaa tapahtuman lopullisen aikataulun:

 

Lisää luettavaa