Johnny Depp mukana Marilyn Mansonin uudella, rienaavalla videolla – ”Tämä musiikki on kasvoillenne lentävä saastainen vereni”

SAY10 on Mansonin viimeisimmän Heaven Upside Down -levyn tuorein videojulkaisu.
10.10.2017 13:30

Pimeitä raamattuja, uskontoa rienaavaa kuvastoa, lihallista himoa, alastomuutta ja Johnny Depp. Arvasit oikein, kyseessä on shokkirokkari Marilyn Mansonin viimeisin videojulkaisu SAY10. Kappale löytyy Mansonin 6- lokakuuta julkaistulta Heaven Upside Down -albumilta. Manson saapuu levyn tiimoilta myös keikalle Suomeen marraskuussa – mikäli tämä ei vain telo itseään enää sairaalakuntoon ja peru keikkojaan, kuten kävi hiljattain New Yorkissa.

”Kun ilmapallot ovat kutistuneet kasaan ja uponneet oksennuksen ja idealismin lammikoihin, on minulta turha odottaa sympatiaa. Olen kaikkea sitä, mitä en ole mutta mistä minua syytätte. Olen täällä syytettynä siitä, millaiseksi minut teitte. Laukaukset, joita kuulette, tulevat aseeksi naamioidusta suusta. Älkää sanoko tätä taiteeksi, tämä on kova elin vampyyrien ja musiikin täyttämässä huoneessa. Tämä musiikki on kasvoillenne lentävä saastainen vereni”, Manson kuvailee videota ja kappaletta hyvin mansonmaiseen tapaan.

Lisää luettavaa