Marilyn Mansonin ex-kosketinsoittajalta ei heru sympatiaa viikonloppuna kovia kokeneelle shokkirokkarille: ”toivottavasti hän kärsii”

Mies epäilee Mansonin myös liioittelevan vammojaan.
2.10.2017 20:27

Viikonloppuna itsensä kahdellakin eri keikalla loukanneen Marilyn Mansonin entinen kosketinsoittaja Madonna Wayne Gacy, oikealta nimeltään Stephen Gregory Bier Jr, ei liiemmin kaunistele sanojaan entisen yhtyetoverinsa epäonnella hekumoidessaan. Miehen tuntemukset tulevat ilmi Metal Injectionin käsiinsä saamista ja lainaamista kommenteista, jotka voit lukea alta.

”Hän taisi olla tarpeeksi lähellä, jotta musta magiani pääsi kunnolla vaikuttamaan.”

”Tämän takia päissään olevien vanhojen ihmisten ei pitäisi harhailla pimeässä.”

”Mikäli hän olisi murtanut nilkkansa (kuten hän onnettomuutta edeltäneenä iltana väitti), hän ei kävelisi ympäri lavaa tuolla tavoin. Hänellä on taipumusta liioitella kaikkea.”

”Muistelisin Los Angelesin konsertin tulleen perutuksi samasta syystä, kun oikeasti kyse oli vain pienestä nilkan nyrjähdyksestä.”

”Sitä paitsi, jos aiot kiipeillä lavasteissa, eikö se pitäisi tehdä My Monkeyn aikana?”

”Ilman pyssyjä tukirakenteet olisivat voineet osua häneen pahemminkin.”

”Noh, hän on kuuluisa pöhnäisten mokiensa kääntämisessä onnekkaaksi julkisuudeksi.”

”Homma toimii myös toisinpäin: hän muuttaa useasti saamansa julkisuuden pöhnäiseksi virheeksi.”

”Pyssyt oli (olettaakseni) muotoiltu vaahtomuovista; se on hyvin tavallista, kuten Ozzyn demonienkin kohdalla. Kehikko saattaa olla alumiinia. Kun rahtaat lavasteita ympäri maata, tahdot niiden olevan mahdollisimman kevyitä ja mahdollisimman pienen henkilökunnan liikuteltavissa ja pystytettävissä.”

”Olen vain 25 kilometrin päässä (keikkapaikasta). Linnuntietä (ja voodoon toimivuuden kannalta) se on vieläkin vähemmän…”

”Annan hänelle anteeksi, mutta toivottavasti hän kärsii.”

Gacy musisoi Mansonin yhtyeessä vuodesta 1989 aina vuoteen 2007 saakka, yhteistyön päätyttyä palkkioihin liittyviin erimielisyyksiin.

Lisää luettavaa