Joku kävi Gorgoroth-kitaristin kimppuun Norjassa, pahoja vammoja saanut muusikko joutui sairaalaan

15.8.2023 14:47

Norjan Bergenistä kantautuu todella epämiellyttäviä uutisia. Metal Injection kertoo, että black metal -bändi Gorgorothin kitaristin Infernusin (oik. Roger Tiegs) kimppuun hyökättiin elokuun alussa pian Beyond The Gates -festareilla soitetun keikan jälkeen. Muusikko sai niin vakavia vammoja, että joutui sairaalahoitoon.

Infernus kommentoi nyt tilannettaan Gorgorothin sosiaalisen median kanavissa. Ilmeisesti katsojat ovat ihmetelleet, miksi kitaristi ei ollut mukana Gorgorothin seuraavalla festarikeikalla Tsekeissä.

”Pian Beyond the Gates -festivaalikeikkamme jälkeen täällä Bergenissä eräs paksu, merkityksetön tyyppi hyökkäsi kimppuuni. Sain pahoja vammoja, ja jouduin melko vaikeaan leikkaukseen”, Infernus kertoo.

”Bändini, ystäväni ja kiertueväkemme menivät tahtoni mukaisesti Jaromerissa järjestetyille Brutal Assault -festareille 11. elokuuta. He hoitivat hommansa hienosti. Olen hyvin ylpeä. Rakkautta ja kunnioitusta!”

”Seuraavien viikkojen ajan keskityn toipumiseen, kuntoutumiseen ja seuraamuksiin. Jotkut asiat, kuten ensi lokakuuksi buukattu minikiertueemme Meksikossa, on peruutettu. Seuraava keikkamme soitetaan Hollannissa 30. marraskuuta.”

Lue alkuperäinen viesti alta:

Lisää luettavaa