Jonna Tervomaa palaa useamman vuoden julkaisutauolta – uusi albumi tulossa, ensisingle kuunneltavissa

7.5.2023 19:44

Jonna Tervomaa katkaisee jo tovin jatkuneen julkaisutaukonsa. Muusikko palaa estradeille uuden levytyssopimuksen ja tuoreen Auringon eteen -singlen voimin. Kappaleen löydät jutun lopusta. Kyseessä on Tervomaan myöhemmin tänä vuonna ilmestyvän uuden albumin ensimmäinen singlelohkaisu.

Tervomaalla on menossa varsinainen juhlavuosi, sillä laulaja viettää aikuisiän debyyttialbuminsa 25-vuotisjuhlia ja juhlistaa Syksyn sävelestä vuonna 1983 alkanutta 40-vuotista laulajanuraansa.

”Uuden tekeminen on ollut mahtavaa pitkän yksin hauduttelun jälkeen. Olin jo kirjoittamassa rauhallista, mieteskelevää, lähes kuiskailevaa albumia, mutta sitten kaikki lähti oudoille raiteille, maailma meni kiinni ja muuta suurta tapahtui. Muutin suunnitelmaa. Nyt olen halunnut tehdä levylle lauluja, jotka menee ihon alle, mutta tuovat maailmaan samalla lisävoimaa ja hauskuutta. Keveyttä, mutta ajatuksia”, artisti itse kertoo tiedotteessa.

Tervomaa on parhaillaan tien päällä Suljettu sydän -kiertueen merkeissä. Lisäksi laulajan voi bongata pian televisiosta, sillä Tervomaa osallistuu Nelosella toukokuussa starttaavaan Suomi soi -ohjelmaan.

Alla keikkakalenteri.

6.5. Lappeenranta, Nuijamies
7.5. Hämeenlinna, Suistoklubi
13.5. Kuusankoski, Pato Areena
17.5. Jyväskylä, Lutakko
19.5. Helsinki, Korjaamo
20.5. Turku, Logomon Teatro
19.8. Helsingin Juhlaviikot / Huvilateltta (+ Stinako)

Lisää luettavaa