Joulukalenteri, luukku 5: Teemu Bergman suosittelee

5.12.2013 10:09

Soundin joulukalenterissa päivittäin joku artisti raottaa luukkua kuluneen vuoden musadiggailuihinsa. Luukusta 5 kurkistaa Teemu Bergman (Pää Kii, Kakkahätä -77), joka esittelee vuoden parhaana levynä The Sleazen Tektonix Girlsin.

”Pakko oikein rapsutella näitä homeisia, liuottimessa lilluvia aivosolun jämiä”

”Ajattelin ensin hiihdellä perinteistä helppoa latua ja mainita jonkun vähän ”turhankin läheltä kotia” iskevän valinnan (esim. Kivesveto Go Go, Räjäyttäjät, Maailmanloppu, Have You Ever Seen That Jane Fonda Aerobic VHS?, Perikato, Kylmä Sota ja Lähtevät Kaukojunat julkaisivat loistavaa kamaa tänä vuonna ja kaikki 100% kotimaista niin voi perämetsien persutkin kuunnella…) mut pakko oikein rapsutella näitä homeisia, liuottimessa lilluvia aivosolun jämiä ja miettiä, että mitä uusia levyjä sitä on tullut edes tänä vuonna hankittua… kuola valuu… aikaa kuluu… tuulee… tuulee… mutta mitään ei tapahdu.

Elikkäs, bändin nimi on The Sleaze, levyn nimi on Tektonix Girls 12″ ja levyn julkaisijan nimi on Total Punk Records. Kun yhdistää bändin ja lafkan nimen saa varmaan hyvän kuvan siitä mistä meiningissä on kysymys. Vuoden paras levy. Ainakin niistä mitä mä oon onnistunut kuulemaan/jaksanut kuunnella/muistan kuunnelleeni. Ai niin ja bändihän on tietty jo hajonnut. Siitä sata punk pistettä lisää ja innottoman poskihoidon hampaattomalta HIV-positiiviselta kräkkihuoralta Clevelandin Now That’s Class -klubin parkkipaikalla.

Hyvää joulua kaikille, punk best, baaris nähään.”

– Teemu.

 

Lisää luettavaa