Joulupukiksi pukeutunut David Coverdale toivottaa kaikille hyviä juhlapyhiä – katso Whitesnake-kipparin joulutervehdys

On muuten komea pyjama-asu.
24.12.2021 11:07

Whitesnake on julkaissut Youtube-kanavallaan liideri David Coverdalen jouluiset terveiset kaikille faneille ja muille katsojille. Katso hauska tervehdys tuosta ylempää.

Whitesnake lähtee ensi vuonna maailmankiertueelle, joka on David Coverdalen mukaan hänen jäähyväiskiertueensa. Laulaja on kuitenkin leikitellyt ajatuksella, että yhtye voisi jatkaa myös ilman häntä.

”Tämä tarkoittaa sitä, että David Coverdale väistyy, mutta on mahdollista, että Whitesnake jatkaa yhä. Mutta jos se on jotain muuta kuin studiossa olemista, minä en ole siinä mukana”, nokkamies tuumasi hiljattain Jeremy White Show’n haastattelussa.

Jäähyväiskiertueelle yhtye lähtee muuttuneen kokoonpanon voimin. Pitkäaikainen basisti Michael Devin astui syrjään syksyllä ja hänen tilalleen pestattiin muun muassa Maynard James Keenanin (Tool, A Perfect Circle, Puscifer), Dee Sniderin (Twisted Sister), Steven Adlerin (ex-Guns N’ Roses) ja Nuno Bettencourtin (Extreme) kanssa soittanut Tanya O’Callaghan.

Whitesnake saapuu kiertueellaan myös Suomeen ja konsertoi Helsingin Jäähallin lavalle 6. kesäkuuta 2022. Mukana on myös Europe-yhtye.

 

 

Lisää luettavaa