Voisiko Whitesnake jatkaa ilman David Coverdalea? Laulajan mielestä se on mahdollista

Brill / All Over Press

Coverdale lopettaa kiertämisen, mutta se ei estä bändiä lähtemästä tien päälle, sanoo laulaja.

Kultakurkku David Coverdale on ilmoittanut Whitesnaken tulevan kiertueen jäävän hänen viimeisekseen. Tuoreessa Jeremy White Show’n haastattelussa Coverdale tarkentaa, että hän lopettaa nimenomaan pitkät kiertueet, mutta aikoo muuten pysyä aktiivisena musiikin parissa.

”Esiintyminen ei ole minulle haaste, vaan matkustaminen. Enkä pysty enää matkustamaan yhtään mukavammin, mutta silti se väsyttää. Paiskin hommia aivan mielipuolena, minulla on siihen kyllä energiaa. Saan energiaa bändistä ja yleisöstä”, Coverdale toteaa.

”Mutta aion nyt heittää hyvästit tämän mittakaavan kiertueille. Minulla on kuitenkin paljon muita projekteja, joita haluan tehdä.”

Laulaja myös väläyttää, että Whitesnake voi hänen puolestaan lähteä kiertämään myös ilman häntä.

”Tämä tarkoittaa sitä, että David Coverdale väistyy, mutta on mahdollista, että me, että Whitesnake jatkaa yhä. Mutta jos se on jotain muuta kuin studiossa olemista, minä en ole siinä mukana.”

Saammeko siis joskus kenties nähdä Whitesnaken lavalla jonkun toisen laulajan kanssa? Ken tietää. Coverdalen kipparoimana yhtyeen pääsee kuitenkin näkemään vielä Helsingin jäähallissa 6. kesäkuuta 2022.