Jouluterveisiä Glasvegasilta, Killersiltä, McCartneylta ja Sufjan Stevensiltä

Skotlantilainen Glasvegas on julkaissut No Her, No HYmN -nimisen joululaulun, joka on ladattavissa ilmaiseksi yhtyeen kotisivuilta www.glasvegas.net. Samalla yhtye pyytää fanejaan tekemään vapaaehtoisen lahjoituksen hyväntekeväisyyteen keskenmenon kokeneiden perheiden tueksi. Glasvegas sai lähtöpassit Sonylta kakkosalbumin Euphoric Heartbreak kehnon menestyksen jälkeen, mutta on ilmoittanut julkaisevansa ensi vuonna kolmosalbuminsa Later…When The TV Turns To Static. 

The Killersin joululaulu I Feel It In My Bones on kuunneltavissa Rolling Stonen sivuilta. Se tulee myyntiin tiistaina ja tuotto ohjataan AIDS-järjestö (RED):ille. Killers on tehnyt saman tempauksen jo seitsemänä jouluna peräkkäin.

Joulumieltä on liikkeellä muillakin. Tunnettu eläinten oikeuksien puolustaja Paul McCartney on mukana eläinoikeusjärjestö PETA:n kampanjassa, jossa hän vetoaa ihmisiä syömään pyhien aikaan kasvisruokaa. McCartneyn on huhuttu myös työstävän uutta albumia, miehen edellinen levyhän oli alkuvuodesta julkaistu Kisses On The Bottom.

Sufjan Stevens on julkaissut viiden ep-levyn ja 58 biisin kokonaisuuden Silver & Gold: Songs For Christmas vol 6-10, joka on jatkoa kuusi vuotta sitten julkaistulle, myöskin viisi ep:tä sisältäneelle ykkösosalle.

Albumin voi kuunnella kokonaisuudessaan ja halutessaan ostaa Sufjanin Bandcamp-sivulla. I’ll Be Home For Christmasin video löytyy alta.