Judas Priest -kitaristin ja Rainbow-laulajan superkokoonpano julkaisi debyyttisinglensä – tälläistä menoa tarjoilee Elegant Weapons

25.2.2023 16:43

Judas Priest -kitaristi Richie Faulknerin ja Rainbow-/MSG-laulaja Ronnie Romeron luotsaama Elegant Weapons -yhteisprojekti esittelee tulevaa debyyttilevyään. 26. toukokuuta julkaistavalta Horns For A Halo -albumilta on nyt irrotettu singelohkaisuna sen nimikkokappale. Voit katsoa kappaleelle tehdyn musiikkivideon jutun lopusta.

Kyseessä on melkoinen superkokoonpano, sillä Faulknerin ja Romeron lisäksi mukana ovat Pantera-basisti Rex Brown ja Judas Priest -rumpali Scott Travis. Uutuuslevyn tuotannosta vastaa Judas Priest/Accept/Exodus/Megadeth -yhteyksistään tuttu Andy Sneap.

”Video on mahtava ja tarjoaa tyylitellyn ja kummallisen katsauksen kappaleen merkityksestä”, Faulkner kommentoi. ”Päähahmo humaltuu häneen luottavalta kansalta saamastaan vallasta, kunnes hänen seuraajansa saavat totuuden selville. Kun valta riisutaan hänet nähdään sellaisena kuin hän todellisuudessa on.”

Horns For A Halo -kappalelistaus:

1. Dead Man Walking
2. Do Or Die
3. Blind Leading The Blind
4. Ghost Of You
5. Bitter Pill
6. Lights Out
7. Horns For A Halo
8. Dirty Pig
9. White Horse
10. Downfall Rising

Lisää luettavaa