Juhani Merimaa ja Pekka Görman jäävät eläkkeelle – Tavastia, Semifinal ja Ravintola Ilves etsivät uutta johtajaa

Ikonit astuvat syrjään ja etsivät työlleen jatkajaa.
5.6.2023 20:27

Tavastia-klubin toiminnasta alkunsa saaneessa Helsingin Rock and Roll Oy  -yhtiössä on käynnissä sukupolvenvaihdos, kerrotaan Soundin toimitukseen saapuneessa tiedotteessa. Tämän myötä yhtiön perustajat ja toimintaa alusta saakka johtaneet Pekka Görman ja Juhani Merimaa ovat siirtämässä elämäntyötään eteenpäin seuraavalle sukupolvelle.

Yhtiö vastaa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevien Tavastia- ja Semifinal-klubien sekä Ravintola Ilveksen toiminnasta. Lisäksi yhtiö tuottaa ravintolapalveluita tapahtuma-alan muille kärkitoimijoille, kuten Bolt Arenalle, Pori Jazzeille, Provinssille, Ruisrockille ja Tuska-festivaalille.

Nyt yhtiölle haetaan uutta toimitusjohtajaa.

”Viime vuosien mullistukset ovat muokanneet tapahtuma- ja ravintola-alan markkinaa monin tavoin. Yhtiömme on selvinnyt haastavista vuosista ja on hyvässä kunnossa, joten nyt on juuri oikea aika siirtää vastuuta eteenpäin”, Juhani Merimaa kertoo. ”Meidän tehtävämme on luoda uniikkeja kohtaamisia ja niille on edelleen tarvetta, joka näkyy niin Tavastian keikkojen vahvana kysyntänä kuin laajenevina yhteistöinä muidenkin tapahtumajärjestäjien kanssa.”

Uuden toimitusjohtajan toivotaan aloittavan työnsä syksyllä 2023. Görman ja Merimaa jatkavat molemmat yhtiön hallituksessa ja ovat sitoutuneet uuden toimitusjohtajan perehdyttämiseen.

Lisää luettavaa