Juhannusfestarit duurissa ja mollissa

22.6.2009 17:01

Paikoin hyvin kolean ja sateisen juhannuksen rockfestivaalit sujuivat varsin erilaisissa merkeissä. Himosfestival tiedottaa nettisivuillaan festivaalin sujuneen loistavasti. Tapahtuma kertoo seuraavaa: "Yhdestoista The Voice HimosFestival onnistui täydellisesti.

Paikoin hyvin kolean ja sateisen juhannuksen rockfestivaalit sujuivat varsin erilaisissa merkeissä. Himosfestival tiedottaa nettisivuillaan festivaalin sujuneen loistavasti. Tapahtuma kertoo seuraavaa: "Yhdestoista The Voice HimosFestival onnistui täydellisesti. Kolmipäiväinen festivaali keräsi Himokselle kaikkiaan 38 000 juhlijaa ja tapahtuma myytiin loppuun sekä perjantaina että lauantaina. Tapahtuma on nyt Suomen suurin juhannusfestivaali".

Uusia järjestelyjä kokenut RMJ puolestaan jäi tavoitteistaan. Kolmen päivän aikana Porin Kirjurinluodossa juhli noin 36 000 ihmistä, kun tapahtuma tavoitteli noin 45 000 kävijän pottia. Suurimmaksi yleisökadon syyksi veikkaillaan parin päivän mittaista lähes tauotonta sadetta. Poliiseja juhlaseudulla näkyi kuitenkin runsaasti ja viranomaisten tehoiskussa jäikin kiinni noin sata ihmistä. He syyllistyivät eriasteisiin huumerikoksiin.

Nummirockin yleisömäärästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta järjestäjät kiittävät paikalle saapuneita ja kertovat tapahtuman olevan "paketissa onnistuneesti".

Lisää luettavaa