Juontaja väitti Radioheadia köyhän miehen Coldplayksi – ”Vihdoinkin jollain oli munaa sanoa se!”

Fox News tunnetaan Yhdysvalloissa mielipiteitä jakavana uutiskanavana ja sen katsojiin lukeutuu maan presidentti Donald Trump. Radiohead-fanit tuskin riemastuivat kanavan juontaja Greg Gutfeldin rocktietouden tasosta.

Uutiskirjeenvaihtaja Kat Timpf kertoi Greg Gutfeld Show’ssa tapailevansa usein ”outoja, huonosti ravittuja ja surullisia” miehiä, jotka paljastuvat usein Radiohead-faneiksi. Tähän show’n juontaja Gutfeld totesi jotain mikä sai varmasti monet bändin faneista vetämään kahvinsa väärään kurkkuun.

– Tiedätkö, Radiohead on hieno bändi, mutta he varastivat kaiken Coldplay’lta. Radiohead on kuin köyhän miehen Coldplay, Gutfeld veisteli itsetietoisen tyytyväinen ilme kasvoillaan.

Tämän jälkeen juontaja ja vieraat ihmettelivät sitä, miten bändi on yleensäkään saanut ehdokkuuden Rock ’N’ Roll Hall of Fameen. Katso pätkä alta:

Gutfeldin sammakosta tekee erityisesti hassun se, että Coldplay perustettiin 1996, eli vuosi Radioheadin toisen albumin The Bendsin julkaisun jälkeen, huomauttaa Consequence of Sound -sivusto. Ei kestänyt kauaakaan, kun tieto juontajan möläytyksestä kantautui Coldplayn leiriin ja bändi näki tietenkin tässä mahdollisuuden vastata amerikkalaisten huonoon sivistykseen.

– Vihdoinkin jollakin oli munaa sanoa se, Coldplayn Twitter-tilille ilmestynyt viesti kertoo perin brittiläisen nasevaan tyyliin.