Juuri saamamme tiedon mukaan Korpiklaani on tehnyt vähintäänkin hämmentävän aluevaltauksen

Okei okei, myönnetään, otsikko on aavistuksen humoristinen…

Nyt on käynyt nimittäin niin, että ihan kohtalaisen koviksi väkijuomien ystäviksi (todisteita löytyy esimerkiksi täältätäältätäältä, täältä ja täältä) tunnetut Korpiklaani-muusikot ovat ryhtyneet yhteistyöhön Pyynikin käsityöläispanimon kanssa, ja tulokset ovat tuota pikaa yleisön ulottuvilla.

– Haluttiin tehdä helposti putoava olut, jossa on kuitenkin kunnolla makua, ja onnistumisprosenttimme on kiitettävä. Asiaa ”helpotti” toki se, että Korpiklaani-oluen valmistaa Pyynikin käsityöläispanimo, joka on voittanut maailmanmestaruudenkin lager-tuotteellaan, kertoo Korpiklaanin Jonne Järvelä.

– Korpiklaanin lagerista löytyy mukavan ”hetelmäisiä vivahteita ja pilsmäistä potkua”. Eikä juoma ala muuten tökkiä vielä siksarin jälkeenkään. Eikä varsinkaan mäyräkoiran. Korillisen jälkeen velatkin on jo saatavia, joten tuote on suorastaan täytellinen!

Myös Korpiklaanin harmonikkamies Sami Perttula osallistuu kommentointiin:

– Tämä on muuten ihan oikeasti hyvän makuista olutta. Tinasin sitä tässä erään ehtoon, ja harvemmin kaljaan tulee himo, siis ihan pelkän maun takia!

Korpiklaani julkaisee odotetun Kulkija-uutuusalbuminsa 7. syyskuuta. Soundi palaa levyaiheeseen vielä monta kertaa tulevien kuukausien aikana.

Kerrottakoon myös, että Korpiklaani lähtee pitkäsoiton julkaisukiertueelle Venäjälle. Rundi starttaa Pietarista 7.9. ja päättyy Vladivostokiin 22.9.