Kappas! Kaikki te, jotka pidätte The Offspringin Dexter Hollandia täytenä dorkana, repikää tästä

12.5.2017 07:51

The Offpsring tiedottaa verkkosivuillaan vähän musiikkiasioista sivuun meneviä uutisia. Bändin laulaja Bryan ”Dexter” Holland on nimittäin kunnostautunut koulun penkillä oikein urakalla: mies on nykyään molekyylibiologian tohtori. Hyvä!

Holland kirjoitti väitöskirjansa HI-viruksesta. ”Tutkimukseni keskittyi ihmisen immuunikatovirukseen eli HIV:hen, joka aiheuttaa aidsia. Olen kiinnostunut virologiasta ja halusin osallistua HIV:n tutkimiseen omalla vaatimattomalla panoksellano. Tämä kauhea tauti on edelleen maailmanlaajuinen epidemia: päälle 35 miljoonaa ihmistä maailmassa kantavat HI-virusta, ja vuosittain yli miljoona heistä kuolee.”

Ja mitä tämä tarkoittaa bändin kannalta? No, sitä että Offspring on jälleen liikekannalla. Holland kertoo yhtyeensä tekevän tänä vuonna runsaasti keikkoja ja äänittävän uusia biisejäkin. ”Voitte odottaa meiltä uutta musiikkia lähiaikoina”, Holland kirjoittaa.

Offpring-miehen väitöskirja on luettavissa täällä, jos alkoi kiinnostaa. Väitöskirjan otsikko on ytimekkäästi Discovery of Mature MicroRNASequences within the Protein-Coding Regions Of Global HIV-1 Genomes: Predictions Of Novel Mechanisms For Viral Infection And Pathogenicity.

Lisää luettavaa