Karhukaisen uskomaton selviytymiskyky hämmentää – Ensinäytössä Muuan Miehen video

"Napajäät sulaa, meikät joutuu pulaan, mutta vaikka kaikki häviää, Karhukaiset selviää!"
23.11.2017 14:37

Jos ihan rehellisiä ollaan, Soundin toimituksessa ei tajuttu hölökäsen pöläystä Muuan Miehen uuden singlen ja videon tiedotteesta. Jotain siinä puhutaan karhukainen-ötökästä, joka selviää tuli mitä tuli. Laitetaan se tiedote tuohon alle sellaisenaan, niin voitte itse yrittää tavata. Ja tuosta yläpuolelta löytyy se uusi Muuan Mies -kappale videoineen, ensinäytössä Soundissa! Letkeä Karhukaiset -biisihän on tosi mainio ja videokin hieno, joten vahva suositus siihen suuntaan!

”TIEDOTE:

Uusi Muuan Mies laulu ja video Karhukaiset julkaistaan 24.11.

Jos me ihmiset olemme vain planetaarinen home, joka muuttaa elävän planeettamme sateenkaarenkirjavaksi radioaktiiviseksi möykyksi, olemme silti osa luonnon suurta harmoniaa.  Sitä paitsi jos kaikki menee osaltamme päin pyllyä, ainakin yksi olio selviää, karhukainen!

Tuo 0,1 – 1 mm mittainen kahdeksanraajainen robottikarhun näköinen mönkiäinen viihtyy äärimmäisessä kylmyydessä ja kuumuudessa ja kestää ihmiseen nähden tuhatkertaista säteilyä.

Karhukaisia on lähetetty myös avaruuteen, jonka jälkeen ne ovat vielä vironneet ja kyenneet munimaan.

Karhukaisen selviytymiskyky on herättänyt teorioita niiden avaruudellisesta alkuperästä.

Urbaanin rytmimusiikin kentällä jediviittansa ansainnut DJ Polarsoul on tuottanut Muuan Miehelle avaruusajan soundit, joita Jazz-puhaltaja Kalevi Louhivuoren lupsakka trumpetti sokeroi. Itse Muuan Mies, Isse Pappa tuntuu olevan jonkinlaisella Baloo-karhumaisella rakkaus-tripillä lauleskellessaan maailmanlopusta ja planeettamme tulevista asukkaista leppeästi kuin Horace Andyn ja Martti Servon perverssi risteytys tai vieraalta planeetalta laskeutunut anti-Lasse Pöysti.

Häkellyttävän omituinen kollaasi-animaatio on mm. Jaakko Eino Kaleville videoita luoneen saksalaisen animaatiotaiteilijan Christine Gensheimerin sekä mm. Jukka Nousiaisen taustajoukoissa häärivän VHS-video fiilistelijän ja Tamperelaisen Saab-miehen Kalevi Suopursun yhteisvoiman näyte.

Ei kai tässä voi kun itkeä ja nauraa. Luonnon suuri kierto pyörii eteenpäin, napajäät sulaa ja KARHUKAISET SELVIÄÄ!”

Lisää luettavaa