Kasariveteraani soitti konsertin ilman koronarajoitteita – kyyti somessa on ollut sittemmin todella kylmää

Vuonna 1982 perustettu, ja samaisella vuosikymmenellä maineensa luonut Great White soitti Dickinsonissa, Pohjois-Dakotassa keikan, jolla ei ollut käytössä minkäänlaisia korona-ajan rajoitteita. Kyseinen keikka kuului First On First: Dickinson Summer Nights -konserttisarjaan.

”Meillä ei ole käytössä mitään rajoituksia, uskokaa tai älkää”, tapahtuman edustaja April Getz kommentoi Dickinson Pressille. ”Mikäli ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi tulla paikan päälle ja seurustella keskenään, se on heidän henkilökohtainen valintansa. Jätämmme asian jokaisen itse päätettäväksi.”

Lauantaihin mennessä Pohjois-Dakotassa on kirjattu 4 243 vahvistettua koronavirustartuntaa.

Konsertti herätti sosiaalisen median puolella sen verran närää, että yhtye katsoi parhaaksi reagoida saamaansa palautteeseen.

”Ymmärrämme, että jotkut ihmiset ovat järkyttyneitä siitä, että soitimme keikan näinä vaikeina aikoina”, yhtye kirjoittaa julkaisemassaan lausunnossa. ”Vakuutamme, että toimimme yhteistyössä promoottorin kanssa. Pohjois-Dakotan hallinto suosittaa hengityssuojainten käyttöä, mutta me emme ole asemassa, jossa voisimme valvoa lakeja.”

”Jälkiviisaina haluamme esittää pahoittelumme niille, jotka eivät olleet yhtä mieltä päätöksestämme täyttää sopimuksemme”, yhtye jatkaa. ”Promoottori ja henkilökunta olivat täysiverisiä ammattilaisia ja saivat meidät vakuuttuneiksi turvatoimenpiteistä. Tarkoituksemme oli yksinkertaisesti soittaa keikkamme, ulkotiloissa, tässä pienessä kaupungissa. Pidämme jokaisen fanimme terveyttä ja turvallisuutta suuressa arvossa, niin Amerikassa kuin ympäri maailmaakin. Olemme kaukana täydellisyydestä.”

Tältä meno näytti itse keikalla:

Ja tältä näytti meno Twitterissä keikan jälkeen:

Great Whiten pyrotekniikoista alkanut tulipalo vaati 100 ihmisen hengen vuonna 2003 The Station -yökerhossa, Rhode Islandilla.