Kävipä kerran, että Nickelback-rumpali otti loparit nähtyään bussin, jolla yhtyeen keikkakumppani hurautti paikalle

7.5.2023 15:26

Nickelback-yhtyeen edustajat vierailivat hiljattain kanadalaisen Narduwarin haastattelussa.

Juttutuokion aikana Chad Kroeger ja Ryan Peake kertoivat tarinan siitä, kuinka yhtyeen entinen rumpali, Chadin serkku Brandon Kroeger, päätti ottaa lopputilin 90-luvun puolivälissä.

Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1996, jolloin Nickelback ja industrial metal -pumppu Stabbing Westward esiintyivät yhdessä Vancouverin Starfish Roomissa.

”He rundasivat Kissin lämppärinä, ja he tulivat paikalle upouudella, valtavalla bussilla… emmekä olleet koskaan nähneet aiemmin kiertuebussia. Me olimme pakubändi”, Chad Kroeger muistelee.

”Olimme kulkeneet ympäri Kanadaa pakulla ja perävaunulla… Juttelimme yhden bändin tyypin kanssa ja hän oli todella mukava, ja kysyin: ’Hei jäbä, olemme pakubändi. Voisitko millään näyttää miltä kiertuebussin sisällä näyttää?’ Serkkuni Brandon Kroeger soitti tuohon aikaan bändissämme rumpuja, ja astui Stabbing Westwardin kiertuebussiin — se oli upea laitos. En voinut ajatella muuta kuin, että ’tätä minäkin haluan. Haluan kiertuebussiin.’ Brandon katseli sitä ja tuumi: ’En halua elää enää näin.’ Se oli se katalyytti.”

Lisää luettavaa