Artisti: Nickelback

Jos Nickelback oli ennen maailman inhotuin bändi, Slipknot-laulaja on löytänyt vielä pahemman vaihtoehdon

Slipknotin ja Stone Sourin keulakuva Corey Taylor on ottanut pariinkin otteeseen yhteen Nickelbackin kanssa. Taylor ja Nickelbackin Chad Kroeger ovat nakelleet toisilleen loukkauksia haastattelujen ja sosiaalisen median välityksellä, mutta nyt tämä riita näyttäisi olevan lopussa. Tai ainakin sen rinnalle on tulossa uusi, kun Taylor kertoo löytäneensä vielä Nickelbackiakin vihattavamman yhtyeen.

Nickelback haluaisi tehdä… Slayer-coverlevyn? ”Sen musiikin äärellä sydämeni lepää”

Tässäpä ajatus, joka herättänee monessa metallifanissa vaikeasti käsiteltäviä tuntemuksia. Pehmoisista radiorock-hiteistään tunnetun Nickelbackin basisti Mike Kroeger mainitsi hiljattain australialaisen Wall of Soundin haastattelussa, että yhtyeen jäsenet rakastavat suuresti vanhan ajan äärimetallia ja mikäli tilaisuus sallisi, yhtye haluaisi kunnioittaa juuriaan jopa coverlevyn muodossa.

Nickelback sai yllättävän puolustajan – Marvelin rääväsuisesta Deadpool-supersankarista!

Nickelback on vakiintunut totisempien musiikkifanien ykkösinhokiksi, mutta nyt yhtyeelle on ilmaantunut myös kiivasluontoinen puolestapuhuja. Deadpool 2 -elokuva aiotaan julkaista uudelleen merkillisenä joulusatuversiona, ja tätä uutta versiota promotoidaan muun muassa oheisella videoklipillä, jossa Deadpool ja näyttelijä Fred Savage kiistelevät siitä, onko Nickelback roskaa vai ei.