Kävipä kerran niin, että humalainen Scott Ian murtautui Anthrax-kumppaneidensa kanssa Kirk Hammettin asuntoon – ”Se vaikutti todella hyvältä idealta”

https://www.youtube.com/watch?v=y8h9KEO0C7k

Anthrax-kitaristi Scott Ian muistelee SiriusXM:n Jim And Sam Show’lle kertaa, jolloin hän murtautui erään alkoholinhuuruisen illan päätteeksi joukkoineen Metallica-kitaristi Kirk Hammettin asuntoon. Mies oli haastattelussa puffaamassa tuoretta Access All Areas: Stories From A Hard Rock Life -kirjaansa, kun puhe kääntyi ”Kirkin vihaksi” ristittyyn lukuun.

”Kirjassa on yksi tarina nimeltään ’Kirkin viha”, jossa minä sekä muutama muu Anthraxista ja Metallicasta kiertelimme San Franciscossa Anthraxin keikan jälkeen. Kello oli puoli kolme yöllä ja olimme jo melkoisessa tuiskeessa, kun päätimme etsiä paikan jossa soittaa musiikkia. Tajusimme silloin, että Kirk asuu kaupungissa. Hän oli jo lähtenyt. Hänellä oli joitakin henkilökohtaisia asioita hoidettavanaan kotona, joten teimme aikuismaisen päätöksen murtautua hänen kotiinsa hänen tietämättään.

Huomasimme, että Death Angel -bändin Mark [Osegueda] oli paikalla ja hän tiesi missä Kirk säilytti avaimiaan. Tunkeuduimme siis hänen asuntoonsa luvatta ja menimme hänen studioonsa jammailemaan. Se vaikutti todella hyvältä idealta. Kello oli kolme yöllä ja jammailimme jurrissa Black Sabbathia Kirkin kellarissa, eikä hän ollut asiasta kovin mielissään. Olin tuntenut hänet tässä vaiheessa jo 10 vuotta, enkä ollut koskaan ennen nähnyt häntä vihaisena. Kirk on helposti yksi leppoisimmista hemmoista joita voit koskaan tavata, mutta se kaikki muuttui tuona iltana.

Hän oli ensin kuin vihainen ja sitten pettynyt isä. Hän oli ensin yksi parhaista kavereistani ja tuiski sitten, että: ’En voi uskoa että voit tehdä jotakin tälläistä.’ Tarina jatkuu ja sen varrella tapahtuu vielä jos jonkinlaista ennen onnellista loppua. Esimerkiksi yksi erittäin kallis lasiovi kokee kovia ja lisää miehen tuskaa entisestään, mutta tosiaan, tarinaan liittyy paljon yksityiskohtia, joita yritin koota tarkasti yhteen.”

Että sellaisia päähänpistoja.