Keikkaa vai peräti uutta levyä pukkaa? – System of a Down -leiri vihjailee jotakin olevan tekeillä nyt ihan tosissaan

Metallin moniottelijat, moninkertaisesti palkitun ja miljoonia myyneen System of a Downin musikantit ovat ryhtyneet yhdessä tuumin kiusoittelemaan fanejaan jakamalla vihjailevia kuvia toisistaan somessa, kertoo Metal Injection. Ensin basisti Shavo Odadjian julkaisi Instagramissa kuvan rumpali John Dolmayanista soittopuuhissa, paljon puhuvien #systemofadown ja #letsdothis -hashtagien saattelemana. Nyt rumpali on vuorostaan itse liittynyt leikkiin julkaisemalla omalla Instagram-tilillään otoksen Odadjianista ja kitaristi-laulaja Daron Malakianista ilmeisesti samoista sessioista ja vieläpä samoilla saatesanoilla.

Vaikka tarkempaa tietoa siitä, mitä miehet ovat oikein suunnittelemassa, eikä nyt julkaistujen kuvien perusteella Serj Tankianinkaan osallisuudesta näihin kuvioihin ole sataprosenttista varmuutta, niin kyllähän tämän silti pitäisi jo tälläisenään riittää itse kunkin pulssia nostattelemaan.

Vuonna 2010 yhteen palanneen System of a Downin edelliset albumit (Hypnotize ja Mezmerize) ovat perua vuodelta 2005 ja yhtyen edellisistä virallisista keikoistakin on ehtinyt vierähtää aikaa jo reilun vuoden verran.

Elämme jälleen kerran jännittäviä aikoja!

4.3.2.1….. :). #systemofadown #letsdothis

Kuva, jonka Shavo O (@shavoodadjian) julkaisi

1..2..3..4.. #systemofadown #letdothis

Kuva, jonka John Dolmayan (@realjohndolmayan) julkaisi