Viimeinkin – Serj Tankian näyttää vihreää valoa System Of A Down -albumille

8.1.2015 22:47

Amerikkalaisyhtye System Of A Downin Mezmerize/Hypnotize-albumikaksikosta on vierähtänyt ”mukavat” kymmenen vuotta. Rumpali John Dolmayanin viime vuonna lausuma ”I am not really happy with where the band is right now” -kommentti ei ollut myöskään omiaan herättämään odotuksia orkesterin ruusuisen tulevaisuuden puolesta.

Onneksi bändin kellossa tuntuu nyt olevan hieman toinen ääni. Yhtye tekee tänä keväänä keikkoja ja jopa laulaja Serj Tankian suhtautuu positiivisesti ajatukseen uudesta studiolevystä – aikaisemminhan näin ei ole ollut ja muut SOAD-miehet ovatkin jopa harkinneet laulajan vaihtamista.

Lähinnä sooloprojektejaan viime vuosina työstänyt Tankian kommentoi Rolling Stone -lehdelle seuraavasti: ”Olemme puhuneet uudesta studioalbumista. Soitamme seuraavaksi keikkoja ja katsomme niiden jälkeen, millaisia biisejä meillä on varastossa. Jos materiaali vakuuttaa meidät itsemme niin olemme avoimia uuden levyn tekemisen suhteen. Olen itsekin kirjoittanut materiaalia, joka saattaa sopia System Of A Downille, mutta katsotaan nyt, mitä muut yhtyeen muusikot sanovat ideoistani…”

Kuulostaa lupaavalta. 

Lisää luettavaa