Keikkalista kasvaa taas: Goblin, Heavy Tiger, Die So Fluid ja muita

10.3.2014 11:41

Hawkwind-basisti Alan Daveyn kipparoima The Psychedelic Warlords soittaa Helsingissä järjestettävän Fight The Night 2 – Nightmare City -tapahtuman päänimenä 13.-14. kesäkuuta. Ensimmäisenä iltana yhtye esittää edesmenneen Hawkwind-laulajan Robert Calvertin Captain Lockheed And The Starfighters -soolon ja seuraavana iltava on vuorossa Hawkwindin Hall Of The Mountain Grill.

Fight The Night 2:n myötä estradille nousevat myös esimerkiksi Opethin Mikael Åkerfeldtin italialainen suosikkiyhtye Goblin, yhdysvaltalainen Master, italialainen Mortuary Drape sekä ruotsalaiset Antichrist, Obnoxious Youth ja Salem’s Pot. Mukana on toki runsaasti myös kotimaisia nimiä.

Imperial State Electricin kanssa Suomessa äskettäin vieraillut ruotsalainen Heavy Tiger palaa maisemiin ja soittaa Helsingin Bar Loosessa lauantaina 5. huhtikuuta.

Bar Loosessa konsertoi myös melopunk-ryhmä Atlas Losing Grip. Ruotsalaiset täräyttävät menemään 24. maaliskuuta.

Ja kun nyt Bar Loosen makuun päästiin niin kerrotaan, että norjalainen hardcoreduo Barren Womb konsertoi siellä ja päivämäärä näyttää olevan 29. toukokuuta.

Brittiläinen Die So Fluid palaa Suomeen taas vaihteeksi. Yhtyeen neljäs kiekko The Opposites Of Light ilmestyy toukokuussa ja kiertue etenee seuraavasti:

03.09. Tampere, Yo-Talo
04.09. Kuopio, Henry’s Pub
05.09. Helsinki, LeBonk
06.09. Jyväskylä, Musta Kynnys
07.09. Lahti, Torvi

Lisää luettavaa