Keikkarintamalla tapahtuu: Weekend-festivaali myytiin ulkomaiselle suuryhtiölle

Emil Hansson / AOP

Konserttijärjestäjä All Things Live on ostanut Weekend-festivaalin Waterland Private Equity -sijoitusyhtymän tukemana, kertoo tiedote. All Things Live on promotoinut pohjoismaissa muun muassa Rammsteinin ja The 1975:n keikkoja.

”Yrityskauppa on mieletön mahdollisuus kehittää Weekend-festivaalin näyttävää artistikattausta aikaisempaa suuremmilla resursseilla”, Weekend-festivaalin perustaja ja toimitusjohtaja Hardi Loog sanoo tiedotteessa.

”Lisäksi kaupan myötä on mahdollista saada Suomeen yhä enemmän kansainvälisten huippuartistien keikkoja myös festivaalin ulkopuolella. Tiiviin pohjoismaisen yhteistyön avulla pystymme tuomaan Suomen keikkalavoille artisteja, joiden konsertit ovat aikaisemmin jääneet lahden taakse Tukholmaan tai Kööpenhaminaan”, Loog jatkaa. Samassa yhteydessä mainitaan Eminemin ja The Rolling Stonesin nimet.

Weekend-festivaalin taustalla toimii vastaisuudessa All Things Live Finland -niminen yritys, joka on osa pohjoismaista All Things Live -konsernia. Yrityskaupan hintaa ei julkisteta.

“Weekend-festivaalin tiimi on onnistunut luomaan ainutlaatuisen festivaalin Suomeen, ja on ilo päästä tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. All Things Liven laajentuminen Suomen markkinoille tukee tavoitettamme luoda unohtumattomia keikkakokemuksia Pohjoismaissa sekä palvella entistä paremmin kumppaneitamme, artisteja sekä yleisöä”, All Things Live Groupin toimitusjohtaja Kim Worsøe kertoo tiedotteessa.

Mielenkiintoinen käänne! Nähtäväksi jää, miten tämä muuttaa kotimaan livetilannetta. Kuluttajalle tämä ainakin lienee plussaa, mikäli kaupan avulla saadaan enemmän suuren luokan artisteja Suomeen.