Kekkonen elää! Studio Kekkosen vaiherikas ensimmäinen vuosikymmen kasattiin kirjaksi – lue ilmaiseksi

5.12.2016 16:56

Helsinkiläisessä Studio Kekkosessa on työstetty niin Apocalyptican, Robinin, Olavi Uusivirran, Ismo Alangon, Emma Salokosken, Topi Sahan, Anssi Kelan, Oranssi Pazuzun kuin Von Hertzen Brothersin levyjä. Ei siis ihme, että Mikko Raidan, Julius Maurasen ja Janne Riionheimon hallinnoima studio juhli hiljattain railakkaasti kymmenvuotista taivaltaan – eiköhän tuohon saada vielä kevyesti toinen tai kolmaskin vuosikymmen päälle.

Nyt Kekkosen väki ilmoittaa, että studion ensimmäisen kymmenen vuoden tapahtumat on kasattu muistiin kirjaksi, joka on vieläpä luettavana ilmaiseksi studion kotisivuilla. Kirjan toimitti Aaro Sahari, ja esipuheen teokseen kirjasi Olavi Uusivirta. Ääneen pääsevät myös muun muassa Kekkosen vieraat Delay Trees, Vesterinen yhtyeineen ja Verneri Pohjola. Käykääpä tutustumassa aiheeseen!

Studio Kekkonen julkaisi myös takavuosina Kekkonen elää -videosarjan, jossa artistit äänittivät Kekkosen tiloissa livevideoita. Sarjan aloitti Matti Johannes Koivu, hänen otoksensa näet alta. Katsomisen arvoista kamaa nämäkin.

Lisää luettavaa