Artisti: Vesterinen yhtyeineen

Musta huumori on vaikea laji – Vesterinen Yhtyeineen ei halua selittää kappaleitaan puhki

Vesterinen Yhtyeineen on kasvattanut suosiotaan klassisen kaavan mukaan: tekemällä hyviä keikkoja vuodesta toiseen. Matkan aikana Tero Vesterinen on laulanut suomalaisen sielunmaiseman ilot ja surut moralisoimatta. Antti Luukkanen haastatteli laulajaa Soundiin 5/21.

Ensinäyttö: Ylistyslaulu kylähulluille – Vesterinen yhtyeineen laulaa laulun loistaville ihmisille

Vesterinen yhtyeineen julkaisi Faaraoiden aika -uutuusalbuminsa 1. maaliskuuta, ja nyt levyn (lähestulkoon) nimikappale on saanut kaverikseen komean musiikkivideon. Soundi saa tuoda teoksen ensi-iltaan kaiken kansan nähtäville, joten katso loppuunmyydyllä Tavastian-levynjulkkarikeikalla kuvattu video yläpuolelta.

Kekkonen elää! Studio Kekkosen vaiherikas ensimmäinen vuosikymmen kasattiin kirjaksi – lue ilmaiseksi

Helsinkiläisessä Studio Kekkosessa on työstetty niin Apocalyptican, Robinin, Olavi Uusivirran, Ismo Alangon, Emma Salokosken, Topi Sahan, Anssi Kelan, Oranssi Pazuzun kuin Von Hertzen Brothersin levyjä. Ei siis ihme, että Mikko Raidan, Julius Maurasen ja Janne Riionheimon hallinnoima studio juhli hiljattain railakkaasti kymmenvuotista taivaltaan – eiköhän tuohon saada vielä kevyesti toinen tai kolmaskin vuosikymmen päälle.