Kesä meni plörinäksi, mutta talvella yritetään uudestaan: John Smith Rock Frozen julkaisi esiintyjiään

4.6.2021 15:00

John Smith -festivaalin tekijäryhmä ei hevillä luovuta. Muutama viikko sitten tiedotettiin, että tämän kesän John Smith Rock Festival on peruttu, mutta nyt kantautuu tietoja, että talvella kokeillaan uudestaan. 3.–4.12. järjestetään Jyväskylän Paviljongissa John Smith Rock Frozen -tapahtuma, ja juhlien esiintyjälistakin alkaa hahmottua.

Paviljongissa konsertoivat ainakin Stratovarius, Rotting Christ, Mustasch, Ensiferum, One Desire ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus. Monenmoista menijää on siis tarjolla sekä kotimaasta että ulkomailta.

”Vähintäänkin kehityskelpoiseksi sisäfestivaaliksi itsensä lukevan John Smith Rock Frozenin puolesta uskallamme luvata kävijöillemme kahden päivän ajaksi vain hyvää elämää niin musiikillisesti kuin tunnelman puolesta. Bändikattauksen osalta tarjolla on tuttua hittikimaraa sekä harvinaisempia täkyjä musiikkikartaston useasta eri kolkasta”, tapahtumaorganisaatio kirjoittaa tiedotteessa.

Lisää esiintyjiä julkistetaan loppukesästä. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen verkkosivuilta. Kahden päivän lippujen hinnat näyttävät kulkevan 99 euron hujakoilla.

Lisää luettavaa