Kesäkuussa päästään festaroimaan virtuaalisesti – Kaksipäiväinen Stayin’ Alive Festival striimataan Oulusta ja Tampereelta käsin

Tuloilla tuetaan molempien keikkapaikkojen livetoiminnan jatkumista, livestreamin toteuttavia yrityksiä sekä esiintyviä artisteja ja heidän työntekijöitään.
4.5.2020 09:38

Hallituksen linjauksen mukaan kesä- ja heinäkuussa ei päästä nauttimaan festivaaleista ja muista massatapahtumista fyysisesti, mutta kiitos nykyteknologian niistä on kuitenkin mahdollista nauttia myös kotisohvalta käsin.

Oululainen liveklubi 45 Special sekä Tampereen kulttuurikeskus Tullikamari järjestävätkin yhdessä 12.-13. kesäkuuta virtuaalisen Stayin’ Alive Festivalin, jota pääsee seuraamaan vieläpä ihan ilmaiseksi. Molempina päivinä esiintyy neljä myöhemmin julkaistavaa huippuartistia, joista puolet soittaa Tampereella ja puolet Oulussa – lähetys loikkii keikkojen välillä siis kaupungista toiseen. Festivaalia pääsee seuraamaan YouTubessa sekä Nelivitosen ja Tullikamarin Facebook-sivuilla. Linkki livestriimiin luodaan tunti ennen festivaalin alkua ja jaetaan muun muassa Stayin’ Alive Festivalin viralliseen Facebook-tapahtumaan.

Tapahtumaa voi tukea myös rahallisesti ostamalla Early Bird Stays Alive -liput, joiden myynti aloitetaan keskiviikkona 6. toukokuuta Lippupisteen ja Tiketin verkkokauppoissa. Myyntiin tulee myös VIP-paketteja ja muita Stayin’ Alive Festival -tuotteita. Festivaalia voi tukea myös tapahtuman aikana. Tuloilla tuetaan molempien keikkapaikkojen livetoiminnan jatkumista, livestreamin toteuttavia yrityksiä sekä esiintyviä artisteja ja heidän työntekijöitään.

Lisää luettavaa