Kesärauha sai kattauksensa valmiiksi – viimeiset esiintyjälisäykset ja Elektrolinnan ohjelma julki

30.3.2023 10:14

Näin on Turun Kesärauha saatu tämän vuoden osalta valmiiksi. Festivaali julkisti loputkin artistikiinnityksensä, ja samalla yleisölle esitellään konemusiikkiin keskittyvän Elektrolinna-konseptin tarjontaa. Tapahtuma juhlitaan 16.–18. kesäkuuta Turun Linnapuistossa.

Kesärauhan viimeiset kiinnitykset ovat kotimaiset Malla, Louie Blue, Safira, The Holy sekä Elias Gould. Lisäksi aikaisemmin julkistetun Dreamworldin vierailijoina lavalle nousevat F, Yrjänä, Fetti, Nisa ja Mon-sala. Elektrolinnassa puolestaan nähdään perjantaina 16.6. Elia Lombardini, dj Lana Del Rave, Ada Aik, Esko Routamaa, U-Haul ja dj Mojo. Lauantaina vuorossa ovat Sophia Mitiku, dj:t Palmu ja Miia Laine sekä dj-duo Dream, ja kaupan päälle Christel Roosbergin (Chisu) ja Jori Roosbergin (Jori Sjöroos) muodostama Roos+Berg nähdään ensimmäisellä julkisella dj-keikalla. Sunnuntaina Elektrolinnassa tykittelevät Snapir, Fochs Koshka sekä turkulaisen Tyemyy-kollektiivin dj:t.

Kesärauhan liput ovat myynnissä Lippupisteessä hintaan 99–155 euroa. Hinnat ovat voimassa 30.4. saakka, jonka jälkeen piletit kallistuvat hivenen. Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Röyksopp, Aurora, The Sounds, Shame, Anna Puu, Arppa, Mykki Blanco, Ismo Alanko ja Cledos.

Lisää luettavaa