Kettuilun mestari Liam Gallagher harmittelee välirikkoa veljeensä Noeliin: ”Meidän täytyy yrittää olla taas veljiä ja ystäviä”

Liam on pahoillaan, etteivät Gallagherin veljekset ole puheväleissä.

Liam Gallagher.

Gallagherin veljesten välit eivät tunnetusti ole olleet sieltä lämpimimmästä päästä Oasiksen hajoamisen jälkeen. Erityisesti Liam on kunnostaunut loan sinkoamisessa isoveljensä suuntaan, kutsuen tätä parin viime vuoden aikana muun muassa perunaksi ja karmivaksi tyypiksi. Nyt mies saikin vastattavakseen Zane Lowen Beats 1 shown -haastattelussa kysymyksen, kuinka nämä sivallukset mahtavat vaikuttaa Oasiksen paluumahdollisuuksiin.

”En välitä Oasiksen uudelleenkokoamisesta”, Liam toteaa ykskantaan. ”Hän tökkii minua, minä tökin häntä takaisin ja tykkään hänen ärsyttämisestään. Muistutan hän vain siitä, että olen täällä, vaikka hänen päänsä onkin muutamien tyyppien perseissä. Musiikki on iloinen asia ja elämä on iloinen asia. Veljeni pitää itseään muita parempana ja pidän hänen kustannuksellaan pilailemisella. Tiedän että se on lapsellista, mutta en välitä.”

Vaikka Liam aikookin jatkaa piikkinä Noelin persuuksissa oloa täältä ikuisuuteen, on hän kuitenkin harmissaan kaksikon kylmistä väleistä. Haastattelun aikana veljeään ”meidän kakruksemme” kutsuva mies haluaisikin paikkailla niitä mahdollisesta taloudellisesta hyödystä välittämättä.

”Surullisinta tässä on se, että minä ja meidän kakrumme emme ole puheväleissä. Meidän täytyy yrittää olla taas veljiä ja ystäviä. Sillä ei ole väliä kuinka monta nollaa [šekkiin] laitetaan.”

Rahasta puheen ollen, Liam toteaa ettei Oasiksessa ole koskaan ollut kyse kahisevan käärimisestä, eikä mahdollinen paluukaan tekisi siinä suhteessa poikkeusta.

”Emme tee sitä rahan takia. Emme perustaneet Oasista tienataksemme. Tein sen saadakseni tehä musiikkia ja päästäkseni pois Manchesterista katsomaan mitä kaikkea muuta maailmalla on tarjota.”

Miehellä on myös heittää pieni vinkki Oasis-fanien suuntaan: ”Jos haluat kuulla Oasis-biisejä esitettävän oikein, kannattaa tulla meidän keikallemme. Meidän kakrumme esittää ne Dolly Parton -tyyliin.”

Liam Gallagherin sooloalbumi As You Were ilmestyy lokakuun 6. päivä.