Killing Joken keikka siirtyy, metallibändejä Suomeen

12.3.2010 21:20

Brittiyhtye Killing Joken Helsingin-konsertti siirtyy. Yhtyeen piti esiintyä Nosturissa huhtikuun lopulla, mutta Spinefarmin kautta ilmestyvän studioalbumin julkaisun siirryttyä myös keikka menee eteenpäin. Uudeksi keikkapäiväksi on nyt varmistunut maanantai 11. lokakuuta.

Brittiyhtye Killing Joken Helsingin-konsertti siirtyy. Yhtyeen piti esiintyä Nosturissa huhtikuun lopulla, mutta Spinefarmin kautta ilmestyvän studioalbumin julkaisun siirryttyä myös keikka menee eteenpäin. Uudeksi keikkapäiväksi on nyt varmistunut maanantai 11. lokakuuta. Kotiteollisuuden oli määrä lämmitellä Killing Jokea ja yhtye tutkiikin uuden päivämäärän sopivuutta omaan kalenteriinsa.

Jo ostetut keikkaliput käyvät korvaavalle päivälle sellaisenaan. Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, liput voi palauttaa ostopaikasta riippuen joko Tikettiin tai Lippupalveluun 29.4. mennessä.

Killing Joken odotettu uusi studioalbumi XIII: Feast Of Fools ilmestyy puolestaan syyskuun alussa.

Metallikeikoista puheen olleen, ruotsalainen Sabaton konsertoi kahdesti:

03.12. Tavastia, Helsinki
04.12. Klubi, Turku

Myöskin ruotsalainen Therion soittaa Helsingin Gloriassa perjantaina 3. joulukuuta. Päivä on siis harmittavasti sama kuin Sabatonin Helsingin-veto.

Lisää luettavaa