Killswitch Engagen kiertuebussi törmäsi Ruotsissa hirveen – laulaja jakoi videon tuhoista

26.8.2023 14:02

Amerikkalaisen metalcore-ryhmä Killswitch Engagen kiertuebussi joutui Ruotsissa liikenneonnettomuuteen. Auto törmäsi matkallaan Rättvikin Dalhallaan hirveen.

Laulaja Jesse Leach julkaisi Instagramissa videomuotoisen päivityksen onnettomuuden jälkeen.

Päivityksessään Leach kertoo bussin kuljettajan loukkaantuneen lievästi, mutta muutoin henkilövahingoilta vältyttiin. Hirvelle ei käynyt yhtä hyvin. Ajoneuvo kärsi vahinkoja, jotka ilmenevät videosta.

”En yleensä pelkää matkustaessani, sillä se ei hyödyttäisi mitään. Mutta tämä on ehdottomasti saanut pelon hiipimään mieleeni, ei niinkään oman turvallisuuteni puolesta, vaan pikemminkin ajatuksen siitä että menettäisin jonkun läheiseni (tai he loukkaantuisivat vakavasti)”, Leach kirjoittaa.

”Tämäntyylisen elämä hinta voi olla kova”, Leach lisää. ”Kauneuden ja voittojen hetket voivat hetkessä vaihtua kärsimykseen ja menetykseen. Menetämme hetkiä, ensimmäisiä kokemuksia, syntymäpäiviä, vuosipäiviä, lista on loputon. Kotona meitä odottavat kantavat oman taakkansa miettiessään ovatko heidän rakkaansa turvassa. Se on jatkuvaa tasapainottelua luottamuksen, toivon ja ahdistuksen tukahduttamisen välillä.”

”Älkää ottako elämää itsestäänselvyytenä, koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan”, Leach päättää kirjoituksensa.

Lisää luettavaa