Kirk Hammett nimesi omat suosikkisoolonsa Metallican tuotannosta – ”Monet olisivat eri mieltä, enkä tiedä miksi”

Mitkä mahtavat olla Metallican kitarasankari Kirk Hammettin omat suosikit kaikista lukemattomista Metallican riveissä soittamistaan sooloista?  Metal Hammer otti härkää sarvista ja pyysi miestä nimeämään lempparinsa. Vastaukset löydät alta.

Hero Of The Day (Load):

”Tapa, jolla se vaihtuu mollista duuriin, alkaa rytmisesti ja sitten vie seuraavan osan seuraavalle tasolle… Monet olisivat eri mieltä, enkä tiedä miksi, mutta minulle se on yksi lempijutuista, joita olen koskaan tehnyt.”

Fade To Black (Ride the Lightning):

”Yksi monista sooloista, joita rakastan soittaa livenä sillä pääsen improvisoimaan, muokkaamaan sen uuteen uskoon, enkä koskaan soita samaa sooloa kahdesti. Rakastan sitä, etten tiedä mihin vittuun olen menossa ensimmäisen lickin jälkeen. Rakastan tietoa siitä, että taiteilen veitsenterällä, se on juuri sitä jännitystä jolle elän.”

One (…And Justice for All):

”Lars [Ulrich] soitti minulle ja sanoi: ’Voitko tulla käymään? Tarvitsemme soolon uuden biisin demolle.’ Muistan ilmestyneeni paikalle kitarani kanssa, Lars soitti kappaleen minulle pari kertaa ja tunnustelin mihin James oli menossa. Sanoin, ’Okei, laita nauhoitus päälle.’ Seuraavaksi täppäilinkin pitkin kaulaa seuraten sointukulkua, ja se tuli täysin tyhjästä! Myöhemmin tuumailin, että ’Sehän oli trippi!'”