Kiss-jäsenet muistelevat rumpali Eric Carria, jonka kuolemasta tulee tänään 25 vuotta – ”Hän piti meidät pystyssä vaikeana aikana”

24.11.2016 15:06

Paul Charles Caravello liittyi Kiss-yhtyeeseen vuonna 1980 alkuperäisen rumpalin Peter Crissin lähdettyä. Liittyessään bändiin Caravello otti käyttöön taiteilijanimen Eric Carr ja sai oman Fox-persoonan sekä hahmon mukaisen kasvomaalauksen. Eric Carr soitti bändissä vuoteen 1991, kunnes menehtyi syöpään 24. marraskuuta. Hän oli kuollessaan 41-vuotias.

Paul Stanley, Gene Simmons ja Tommy Thayer muistelevat yhtyeen verkkosivuilla edesmennyttä rumpaliaan erityisellä lämmöllä.

– Käsittämätöntä, että siitä on jo 25 vuotta. Hän oli rakastettava persoona ja villi rumpali. Hän piti meidät pystyssä vaikeana aikana, jolloin bändi seisoi todella huteralla pohjalla. Hän olisi ehdottomasti ansainnut paremman lopun, Stanley kirjoittaa.

– Ericillä oli kultainen sydän. En koskaan kuullut hänen sanovan kenestäkään mitään pahaa. Kaipaan häntä todella kovasti, kirjoittaa puolestaan Simmons.

– Hän oli rehellinen ja hyväsydäminen kaveri. Oli aina ilo nähdä hänet ja olla hänen seurassaan, lisää Hot In The Shade (1989) -levyllä Carrin kanssa soittanut kitaristi Thayer.

Kiss omisti vuonna 1992 julkaistun Revenge-albuminsa Carrille. Carrin kuoleman jälkeen yhtyeessä ovat rumpalin pallilla vuorotelleet Eric Singer ja Peter Criss.

Lisää luettavaa