Kiss palasi lavalle useamman perutun keikan jälkeen, Paul Stanley kertoo kokeneensa kovia: ”Mietin, että oliko aikani koittanut”

26.11.2023 19:03

Kiss palasi keikkalavalle lauantai-iltana kolmen perutun keikan jälkeen. Yhtye esiintyi Indianapolisin Gainbridge Fieldhousessa.

Konsertit Ottawassa, Torontossa ja Knoxvillessä jäivät väliin laulaja Paul Stanleyn sairastuttua influenssaan. Stanley kertoi koettelemuksesta ennen lauantaista keikkaa.

”Olen soittanut keikkoja kylkiluut murtuneina ja 39 asteen kuumeessa”, Stanley selitti soundcheckiä edeltäneessä q&a-sessiossa. ”Mutta tällä kertaa… Mietin kirjaimellisesti, että oliko aikani koittanut. Mutta täällä sitä ollaan ja se on mahtavaa.”

Stanley kunnioitti keikalla Kiss Armyn perustajaa Bill Starkeytä.

”Terre Hautessa Indianassa toimi radiokanava, joka ei suostunut soittamaan Kissiä”, Stanley kertoi yleisölle. ”Ja hämmästyttävä nuori kaveri – ja se vaatii vain yhden nuoren, jolla tarpeeksi munaa ja itsenäisyyttä saada asioita tapahtumaan – nimeltään Bill Starkey soitti kanavalle ja sanoi: ’Jos ette soita Kissiä… me saarramme koko rakennuksen.’ He pitivät sitä vitsinä… kunnes rakennus saarrettiin ja he soittivat Kissiä!”

Lisää luettavaa